webdesign & ontwikkeling

een beproefde strategie

verhelder

We leren je beter kennen. We nodigen je uit om al je ideeën en plannen op tafel te leggen. We onderzoeken jouw (produkt) markt, doelen, missie, identiteit, ...

We stellen vragen zoals: Wie ben je? Wie en wat wil je bereiken met je online media? Hoe wil je dat je klanten/bezoekers je onthouden?

structureer

We definiëren de boodschap. We zoeken uit wat het meest belangrijk is voor uw publiek en hoe we dit kunnen weergeven in de structuur en het design van je website. We tekenen de structuur aan de hand van een mind-map en formuleren ideeën voor het design.

combineer

We brengen alle elementen samen en creëren. We gebruiken wat we in de vorige fases geleerd hebben als bouwblokken en inspiratie voor het creatief proces om zo uw boodschap duidelijk te communiceren!

Zowel design als structuur zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachines en voor alle mogelijke media (desktop, tablet, smartphone, ...).

Basic - 45€ per uur

Gebruik het onderstaande formulier om ons je vraag te versturen. Eerst maken we een inschatting van de tijd die we nodig hebben om hieraan te gemoed te komen of we contacteren je voor meer info indien nodig. Na telefonische akkoord gaan we aan de slag. Als alles klaar is versturen we je een overzicht van de gedane werken samen met een verzoek tot betaling.

×